Ylävalikko

Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokauppa 123 Groom (One Two Three Oy, 2632241-1) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen.

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tukkutoimituksissa pyydä tarjous tuotteista ja toimituksesta erikseen sähköpostilla asiakaspalvelu@123groom.fi.

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Jos et saa tilausvahvistusta vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@123groom.fi. Kun tilaus on valmis ja annamme sen Postin kuljetettavaksi, saat sähköpostiisi ilmoituksen toimituksen valmistumisesta. Tämä edellyttää, että annat oikean ja toimivan sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä.

Huomio yritykset ja rotujärjestöjen jäsenet!

Ammattitrimmaajat, eläinlääkäriasemat sekä Bichon Frisé ry:n jäsenet! Rekisteröidy asiakkaaksemme sähköpostilla asiakaspalvelu@123groom.fi. Saat käyttöösi verkkokauppamme tarjoamat alennukset.

Muut rotujärjestöt, ottakaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@123groom.fi, niin lähetämme paluupostissa tarjouksemme!

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet normaalisti 1 – 3 arkipäivän ja viimeistään viikon kuluessa tilauksestasi. Jos tilaus jostain syystä tästä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

Toimitamme tilaukset Postin kautta. Lähetämme tilaukset mieluiten Postin pakettiautomaattiin (SmartPOST). Pakettiautomaattiin voidaan lähettää mitoiltaan korkeintaan 60 cm x 36 cm x 60 cm oleva paketti tai korkeintaan 25 kg painava paketti. Jos paketti on tätä suurempi tai jos asiakas haluaa, toimitamme tilauksen postipakettina Postin konttoriin.

Voit valita toimitustavaksi myös noudon. Sovi asiasta aina etukäteen sähköpostitse asiakaspalvelu@123groom.fi.

Toimituskulut

Toimituskulut alle 50 euron tilauksissa ovat 5,90 euroa. Kaikissa yli 50 euron tilauksissa toimitus on ilmainen. Tässä tapauksessa tarkasta ostoskorissa ennen kassalle siirtymistä, että valinta on maksuton toimitus.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi verkkokaupassamme verkkopankkipainikkeilla.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi verkkokauppaamme. Kun valitset haluamasi maksutavan ja lähetät tilauksen, siirryt valitsemasi maksutavan järjestelmään. Maksun hyväksymisen jälkeen palaat verkkokauppaan, maksu kirjautuu suoritetuksi ja tilauksesi on valmis.

Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Checkout-palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

(2.12.2015)

Collector Lasku ja Osamaksu

Valitessasi Collectorin lasku- ja osamaksuvaihtoehdon saat automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan voit valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottotiedot tarkastetaan tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

(30.9.2015)

Everyday

Everyday:llä ostaessasi saat käyttöösi vähintään 300 euron jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa luotolla kuukausierissä.

Kertasuorituksena
– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

Kuukausierissä
– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20 euroa.
– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.
– Tyypillisen 500 euron luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

18 – 20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 eurolla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 euroa. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 euron ostoksiin.

(30.9.2015)

Jousto

Jousto-palvelu on tarkoitettu 20 – 75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20 – 2000 euron ostoksiin. Laskun voi halutessaan saada myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoa sinun on tunnistauduttava millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle omat tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaat verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto Laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 euroa/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 euroa.

Voit maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1 – 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 euroa/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 euroa.

Joustolla maksaminen on turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

(30.9.2015)

Palautukset

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteen/tuotteet 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen/tuotteet. Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava käyttämättömiä ja pakkausten myyntikunnossa.

Jos palautat tuotteen, sovi siitä etukäteen ottamalla yhteyttä meihin sähköpostilla asiakaspalvelu@123groom.fi. Ilmoita viestissä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuotteet, joita palautus koskee.

Ilmoita palautuksen yhteydessä nimesi, tilinumerosi ja palautuksen syy. Hyvitämme palautetuista tuotteista maksamasi summan, kun palautus saapuu meille.

Verkkokauppa vastaa palautuskustannuksista, kun tuotteet ovat käyttämättömiä ja pakkaukset myyntikunnossa.

Palautusosoite:

123 Groom/One Two Three Oy

Soksontie 70

12450 VÄHIKKÄLÄ

Kuljetuksessa vaurioitunut lähetys

Vaikka pakkaamme tuotteet hyvin, voi paketti vaurioitua joskus kuljetuksen yhteydessä. Tämän takia on hyvä tarkastaa paketin kunto noudettaessa. Jos paketti on vaurioitunut ja/tai tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti vahinkoilmoitus. Ilmoita asiasta sen jälkeen asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@123groom.fi, että voimme sopia uudesta toimituksesta.