Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokauppa 123 Groom (One Two Three Oy, 2632241-1) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen.

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tukkutoimituksissa pyydä tarjous tuotteista ja toimituksesta erikseen asiakaspalvelustamme.

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Jos vahvistusta ei kuulu vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Toisen ilmoituksen saat, kun tilaus on valmis ja annamme sen kuljetettavaksi. Annathan meille oikean ja toimivan sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä.

Yritykset ja rotujärjestöjen jäsenet

Ammattitrimmaajat, eläinlääkäriasemat sekä Bichon Frisé ry:n jäsenet! Rekisteröidy asiakkaaksemme lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla asiakaspalveluumme. Saat käyttöösi verkkokauppamme tarjoamat alennukset.

Muiden rotujärjestöjen jäsenet! Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalveluumme, niin lähetämme paluupostissa tarjouksemme.

Toimitukset

Toimitamme tilaukset Postin tai Matkahuollon kautta. Jos valitset toimitustavaksi SmartPostin tai postipaketin, lähetämme tilaamasi tuotteet normaalisti 1 – 3 arkipäivän ja viimeistään viikon kuluessa tilauksestasi. Jos valitset toimitustavaksi Matkahuollon, lähetämme tilauksen noin viikon kuluessa. Ilmoitamme, jos toimitus jostain syystä tästä viivästyy.

Lähetämme tilaukset mieluiten SmartPost-pakettiautomaattiin, kun paketti on mitoiltaan korkeintaan 60 cm x 36 cm x 60 cm tai kun se painaa korkeintaan 25 kg. Jos paketti on tätä suurempi tai jos sinä asiakkaana niin haluat, toimitamme tilauksen postipakettina Postin konttoriin. Pienet, postilaatikkoon sopivat tilaukset toimitamme kirjeenä.

Voit valita toimitustavaksi myös noudon. Sovi asiasta aina etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla.

Toimituskulut

Postin kautta toimitettavien, alle 50 euron tilausten toimituskulut ovat 5,90 euroa. Yli 50 euron tilauksissa toimitus on ilmainen.

Matkahuollon kautta toimitettavissa tilauksissa toimituskulut ovat 7,90 euroa riippumatta ostoksen loppusummasta.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi verkkopankin kautta, luottokortilla, mobiilisti tai laskulla. Maksun välittäjänä toimii Checkout-maksunvälityspalvelu. Palvelua ylläpitää Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6), joka on osa OP Ryhmää.

Tutustu maksuehtoihin Checkoutin verkkosivuilla https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/.

Palautukset

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tilaamasi tuotteet 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tuotteet. Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava käyttämättömiä ja pakkausten myyntikunnossa. Huom! Alekorin tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Sovi palautuksista etukäteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla. Ilmoita viestissä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuotteet, joita palautus koskee.

Ilmoita palautuksen yhteydessä nimesi, tilinumerosi ja palautuksen syy. Hyvitämme palautetuista tuotteista maksamasi summan, kun palautus saapuu meille.

Verkkokauppa vastaa palautuskustannuksista, kun tuotteet ovat käyttämättömiä ja pakkaukset myyntikunnossa.

Palautusosoite:

123 Groom/One Two Three Oy

Soksontie 70

12450 VÄHIKKÄLÄ

Kuljetuksessa vaurioitunut lähetys

Vaikka pakkaamme tuotteet hyvin, voi paketti vaurioitua joskus kuljetuksen yhteydessä. Tämän takia on hyvä tarkastaa paketin kunto noudettaessa. Jos paketti on vaurioitunut ja/tai tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti vahinkoilmoitus. Ilmoita asiasta sen jälkeen asiakaspalveluumme sähköpostilla, että voimme sopia uudesta toimituksesta.