Ylävalikko

Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

123 Groom/One Two Three Oy

Soksontie 70, 12450 VÄHIKKÄLÄ

Puhelin 045 110 3232

Sähköposti: asiakaspalvelu@123groom.fi

Y-tunnus: 2632241-1

Yrityksen edustaja ja rekisterin yhteyshenkilö Katja Rahunen

Rekisterin nimi

123 Groom -verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan tiedot tallennetaan tietokantaan rekisteröitymisen yhteydessä. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterin tietoja käytetään tilausten hoitamiseen sekä asiakkaan ja 123 Groomin/One Two Three Oy:n väliseen yhteydenpitoon tilaus- ja toimitusvaiheessa. Asiakasrekisteriä käytetään myös sähköpostitse tapahtuvaan 123 Groomin/One Two Three Oy:n markkinointiviestintään, jos asiakas antaa siihen luvan.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan antamat tiedot rekisteröitymisen yhteydessä: asiakkaan nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka, valtio, puhelinnumero, syntymäaika ja sähköpostiosoite.  Rekisteriin tallennetaan myös lupa lähettää markkinointiviestintää, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Tietojen luovutus

Tietoja ei milloinkaan luovuteta kolmansille osapuolille tai Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaamisen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka myönnetään vain henkilölle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Omakätisesti allekirjoitettu tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle.