Ylävalikko

Eikö saamasi kuponki toimi?

Pahoittelemme, että kuponkikoodi ei toimi niin kuin pitäisi, kun tilaus sisältää kampanjatuotteita. Huomaathan, että kupongilla ei saa alennusta jo alennetuista tuotteista. Toimi näin, niin voit hyödyntää sekä ajankohtaisen kampanjamme että kuponkialennuksen: Tee kaksi tilausta. Laita toiseen tilaukseen kampanjatuotteet ja toiseen ne tuotteet, jotka saat kupongilla etuhintaan. Valitse toisen tilauksen toimitustavaksi nouto. Toimitamme tilauksesi yhdessä erässä. […]

Continue Reading

Rapa roiskuu ja hinnat paukkuu!

Jos joku on varmaa, niin se, että syksyllä shampoon kulutus lisääntyy. Omistajien kukkaroa säästääksemme päätimme tarjota normaalihintaisen shampoon tai hoitoaineen ostajalle toisen shampoon tai hoitoaineen 30 % alennuksella. Alennuksen saa samanhintaisesta tai halvemmasta tuotteesta. Tarjous voimassa syyskuun loppuun.

Continue Reading

Punkkihuivi gallonan ostajalle

    Kesän kunniaksi annamme punkkihuivin ilmaiseksi jokaiselle, joka tilaa shampoo- tai hoitoainegallonan* viimeistään 20. heinäkuuta. Kerro toivomasi huivin väri tilauksen viestikentässä.   * pakkauskoot: Jean Peau 5 l, Groom Professional 4 l ja EZ Groom gallona

Continue Reading

Teknisiä ongelmia

Verkkokauppa on takkuillut viime aikoina. Vaikeuksia on ollut mm. toimitustavan valinnassa ja myös tilausten läpimenossa. Pahoittelemme tätä ja selvitämme asiaa. Jos sinulla on ongelmia tilaamisessa, ota yhteyttä meilitse asiakaspalvelu@123groom.fi, niin selvitetään asia yhdessä! Aurinkoista viikonloppua!

Continue Reading

Nyt kuulolle rotujärjestöjen jäsenet, eläinlääkäriasemat ja ammattitrimmaajat!

Ammattitrimmaajat, eläinlääkäriasemat sekä Bichon Frisé ry:n jäsenet Rekisteröidy asiakkaaksemme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@123groom.fi. Samalla varmistat, että saat käyttöösi verkkokauppamme sinulle tarjoamat alennukset. Muiden rotujärjestöjen jäsenet Ottakaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@123groom.fi, niin lähetämme paluupostissa tarjouksemme!  

Continue Reading 0

Terassikelejä odotellessa

Terassikelit ovat käsillä – ainakin toivomme niin. Kun terassikalusteet kaivetaan esiin, kannattaa miettiä myös karvaisia perheenjäseniä. Kevään ja ulkoilman kunniaksi tarjoamme Danish Designin pedit ja Madanin waterfeederit 15 %:n alennuksella. Tarjous on voimassa toukokuun loppuun saakka tai niin pitkään kuin tavaraa riittää.  

Continue Reading

Saksivalikoima laajenee!

Tutut Madanit ovat saaneet saksiosastolle kämppäkavereikseen laadukkaat Kenchiin trimmaussakset. Valikoimassa ovat muun muassa Bumble Bee, Pink Poodle, Sue Watson, Five Star ja muita mielenkiintoisia tuttavuuksia, myös ohennussaksia. Emmekä ole unohtaneet vasureitakaan. Tutustu ja tilaa itsellesi käteen sopivat Kenchiit tästä!

Continue Reading 0

Trimmaussakset ja kammat

Metallin maailmanmarkkinahintojen nousu on vaikuttanut myös trimmaussaksien ja kampojen hintoihin. Valitettavasti tämä vaikuttaa myös jälleenmyyntihintoihin. Tämän takia Madanin trimmaussakset löytyvät valikoimastamme 8,5-tuumaisina (ennen 9″). Pieneltä hinnankorotukselta emme kuitenkaan voineet välttyä.

Continue Reading

Postitus lomailee

Koska postittajamme lomailee, tilaukset eivät lähde matkaan 30.3. – 7.4. Pahoittelemme viivästystä. Kiitokseksi kärsivällisyydestänne olemme päättäneet antaa tuona aikana tilatuista shampoista ja hoitoaineista kunnon alennuksen. Eli 30.3. – 7.4. tilatuista shampoista ja hoitoaineista 15 %:n alennus. Tarjous koskee kaikkia valikoimassamme olevia tuotemerkkejä! Mukavaa kevättä ja puhtoisia lemmikkejä!

Continue Reading

Suihkaus hoitoainetta ja turkki kiiltää!

Loska, kura, rapa, tassut, turkki, alituiset pesut… Niin se kevät tekee taas tuloaan! Kuraisia tassuja ja vatsan alusia pääsee pesemään aamusta iltaan, joten nyt ei sovi unohtaa hoitoaineen tärkeyttä. Tarjoamme jokaiselle Groom Professionalin tai EZ Groomin hoitoaineen ostajalle kuvan mukaisen suihkepullon kaupan päälle. Sekoita suihkepulloon lempihoitoainettasi ja vettä. Suihkauta turkkiin pesun jälkeen, niin turkki kiittää […]

Continue Reading