Vinkkejä turkinhoitoon

Koirasi turkki ja iho ovat hyvän ja huolellisen hoidon arvoisia riippumatta siitä, onko lemmikkisi näyttelykehien kuningas vai sohvachampion. Hyvää hoitoa helpottavat oikeat välineet ja hoitoaineet. Juuri niitä verkkokauppa 123 Groom tarjoaa sinulle ja lemmikillesi!

Emme keskity laajaan valikoimaan vaan laadukkaisiin tuotteisiin. Käytämme tuotteita itse päivittäin, joten olemme varmoja niiden korkeasta laadusta ja voimme suositella niitä käsi sydämellä. Valikoimamme tuotteet sopivat kaikille koirille ja myös muille lemmikeille.

123 Groom -verkkokauppaa pyörittävät kokeneet koiraharrastajat, Katja ja Hanna. Kysy rohkeasti lisätietoja tuotteistamme asiakaspalvelu@www.123groom.fi. Toivomme, että tuotteistamme on iloa sekä sinulle että lemmikillesi.

Turkki on yksilöllinen

Jokaisen koiran turkki on yksilöllinen, myös saman rodun yksilöillä turkinlaatu saattaa vaihdella paljon. Liian usein trimmaajat ja eläinlääkärit kohtaavat huonosti hoidettuja koiria, rodusta riippumatta.

Oikein valitut shampoot ja hoitoaineet tuovat parhaat piirteet, kuten pörheyden, sileyden ja kiiltävyyden, esiin. Esimerkiksi Groom Professional Argan Oil hoitaa ja antaa kiiltoa pitkille ja valuville turkeille. Saman sarjan Dirty Dogs -shampoo paitsi puhdistaa hyvin myös lisää turkkiin volyymia, jolloin lopputulos on paksunsamettinen.

Lyhytkarvaiset rodut

Lyhyt turkki on luonnollisesti helpompi hoidettava kuin pitkä mutta vaatii myös pesua ja harjausta. Lyhyen turkin pesuun riittää yleensä laadukas lemmikkishampoo, jollaisia löydät useista eri sarjoista. Esimerkiksi Groom Professional 2 in 1 Protein -shampoo hoitaa turkkia jättäen sen kiiltäväksi ja miellyttäväksi käsitellä.

Karkeakarvaiset rodut

Karkeakarvaiset rodut, kuten erilaiset terrierit, vaativat omanlaistaan hoitoa, jotta turkki pysyy laadultaan rodunomaisena. EZ Groom Structure -shampoo antaa turkille sopivasti karkeutta pitäen sen helposti trimmattavana.

Pitkäkarvaiset rodut

Pitkäkarvaisten rotujen kirjo on hyvin laaja. Saksilla trimmattavalle turkille käytetään niin sanotuissa välipesuissa usein hoitavampia aineita, mutta näyttelyihin valmistaudutaan eri shampoilla ja turkinhoitoaineilla. Myös erilaiset hoitosuihkeet auttavat sekä trimmauksessa että turkin hoidossa.